ΧΡΩΜΑΤΑ - ΜΟΝΩΤΙΚΑ

 

Χρώματα - Μονωτικά

Χρόνης Σωτήρης Φάρσαλα - Χρώματα - Σιδηρικά - Εργαλεία - Κυνηγετικά Είδη - Φάρσαλα

 Το κατάστημα Χρόνης ιδρύθηκε από τον Θωμά Χρόνη το 1972. Ξεκίνησε  την δραστηριότητά του στο εμπόριο από το 1935 σαν καρβουνοποιός και αγωγιάτης μεταφέροντας εμπορεύματα από το Βόλο με τα άλογά του. Το ανήσυχό του  πνεύμα, το πάθος για δουλειά και το εμπορικό του δαιμόνιο, δημιούργησε  έναν πάγκο με εργαλεία και αμέσως μετά ένα παραδοσιακό μπακάλικο. Στην συνέχεια άνοιξε κατάστημα με σιδηρικά, ξυλεία, εργαλεία, σίδερα στην οδό Λαρίσης. Το 1972 έκανε καινούργια αρχή στο κατάστημα στην οδό Λαμίας 63. H αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, σε συνδυασμό με την εργατικότητα, την τιμιότητα και την καλή εξυπηρέτηση των πελατών, κατόρθωσε να δημιουργήσει μια αξιοπρεπή επιχείρηση.

 Τα  τελευταία 50 χρόνια ανέβηκε η γκάμα της επιχείρησης σε 30.000 κωδικούς, σε είδη όπως σιδηρικά, εργαλεία, υδραυλικά, σίδερα, ανοξείδωτα, πλέγματα περίφραξης, χρώματα, κυνηγετικά είδη.
 

Σας περιμένουμε στο ανακαινισμένο κατάστημά μας να γνωρίσετε τα πιο ποιοτικά χρώματα της αγοράς ΧΡΩΤΕΧ. Τώρα με την αυτόματη μηχανή ανάμειξης χρωμάτων της ΧΡΩΤΕΧ και στον άνετο χώρο μας, μπορείτε να επιλέξετε πάνω από 50.000 χρωματικές επιλογές ,σε χαμηλές τιμές για κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
Επίσης διαθέτουμε όλα τα μονωτικά της ISOMAT και κάτι που έλειπε από τα Φάρσαλα, τα χρώματα κιμωλίας Old Times chalk paints με τα οποία έχετε δυνατότητα να ανανεώσετε τα παλιά σας έπιπλα, μόνοι σας, με πολύ εύκολο τρόπο!

 

Tο σπίτι είναι ο μικρός μας παράδεισος.
Γι' αυτό οι τοίχοι του πρέπει να είναι έργα τέχνης. Nα μας αγκαλιάζουν με το χρώμα που αγαπάμε, για μια ζωή.
Nα αντέχουν στο χρόνο και να δείχνουν την ποιότητα που θέλουμε για το χώρο μας.
Mε τα χρώματα XPΩTEX μπορείτε να είστε ήσυχοι για το αποτέλεσμα, για την εμφάνιση και την αντοχή. Eσείς απλά διαλέξτε την απόχρωση που θέλετε να κυριαρχεί στη ζωή σας: το χρώμα που σας εκφράζει, που σας ηρεμεί, που σας ταξιδεύει. Kι αφήστε στη XPΩTEX να χρωματίσει τα όνειρά σας…
 
Εσείς το ξέρετε η πατητή τσιμεντοκονία της ISOMAT μπορεί να χρωματιστεί;
Οι χρωστικές σε μορφή σκόνης ISOMAT DECO COLOR χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις πατητές τσιμεντοκονίες DUROCRET-DECO FLEX, DUROCRET-DECO και DUROCRET-DECO FINISH για τη δημιουργία πληθώρας τελικών αποχρώσεων.
 
Απαλλαγείτε μια για πάντα από τα ανεπιθύμητα graffiti και κάντε τους τοίχους σας καινούριους με το νέο σύστημα καθαρισμού και προστασίας από την ISOMAT!
Χρησιμοποιήστε το νέο ισχυρό καθαριστικό υγρό GRAFFITI REMOVER και απομακρύνετε graffiti από spray, μαρκαδόρους κτλ. από τους τοίχους σας, αλλά και από επιφάνειες από μέταλλο, γυαλί, μάρμαρο, πέτρα, σκυρόδεμα κτλ.
Στη συνέχεια ή και προληπτικά, βάψτε την καθαρισμένη επιφάνεια με τη νέα πολυουρεθανική βαφή δύο συστατικών ISOMAT AG 80-2K για να την προστατεύσετε από νέα graffiti και περιβαλλοντικούς ρύπους.
Το ISOMAT AG 80-2K αποτρέπει τη διείσδυση των βαφών graffiti στην επιφάνεια και επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό τους. Είναι κατάλληλο για επιφάνειες από σκυρόδεμα, σοβά, πέτρα, μέταλλο, μάρμαρο, ξύλο κτλ. και παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές επιδράσεις.

 

Χρώματα αναπαλαίωσης

Η τεχνοτροπία της αναπαλαίωσης είναι πολύ διαδεδομένη, γιατί έχει την σφραγίδα της προσωπικής αισθητικής και μοναδικότητας. Συνδυάζει τη σύγχρονη δυναμική μαζί με νοσταλγία, ρομαντισμό και εστέτ διάθεση. Δεν αρκεί η τεχνική, αλλά χρειάζεται και αισθητική για να δώσουμε νέα ζωή στα παλιά πράγματα, τα οποία έχουμε βαρεθεί, αλλά εξακολουθούμε όμως να τα αγαπάμε και κάθε φορά που τα κοιτάζουμε αναρωτιόμαστε...... "και αυτό τώρα τι να το κάνω;" Με πολύ φαντασία και μαθαίνοντας τις απαραίτητες τεχνικές της αναπαλαίωσης σας μαθαίνουμε να δίνετε νέα ζωή και φρεσκάδα, στα παλιά σας αντικείμενα !!!