ΣΙΔΗΡΙΚΑ - ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ

 

Σιδηρικά - Υδραυλικά

Χρόνης Σωτήρης Φάρσαλα - Χρώματα - Σιδηρικά - Εργαλεία - Κυνηγετικά Είδη - Φάρσαλα

 Το κατάστημα Χρόνης ιδρύθηκε από τον Θωμά Χρόνη το 1972. Ξεκίνησε  την δραστηριότητά του στο εμπόριο από το 1935 σαν καρβουνοποιός και αγωγιάτης μεταφέροντας εμπορεύματα από το Βόλο με τα άλογά του. Το ανήσυχό του  πνεύμα, το πάθος για δουλειά και το εμπορικό του δαιμόνιο, δημιούργησε  έναν πάγκο με εργαλεία και αμέσως μετά ένα παραδοσιακό μπακάλικο. Στην συνέχεια άνοιξε κατάστημα με σιδηρικά, ξυλεία, εργαλεία, σίδερα στην οδό Λαρίσης. Το 1972 έκανε καινούργια αρχή στο κατάστημα στην οδό Λαμίας 63. H αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του, σε συνδυασμό με την εργατικότητα, την τιμιότητα και την καλή εξυπηρέτηση των πελατών, κατόρθωσε να δημιουργήσει μια αξιοπρεπή επιχείρηση.

 Τα  τελευταία 50 χρόνια ανέβηκε η γκάμα της επιχείρησης σε 30.000 κωδικούς, σε είδη όπως σιδηρικά, εργαλεία, υδραυλικά, σίδερα, ανοξείδωτα, πλέγματα περίφραξης, χρώματα, κυνηγετικά είδη.
 

Σας περιμένουμε στο ανακαινισμένο κατάστημά μας να γνωρίσετε τα πιο ποιοτικά χρώματα της αγοράς ΧΡΩΤΕΧ. Τώρα με την αυτόματη μηχανή ανάμειξης χρωμάτων της ΧΡΩΤΕΧ και στον άνετο χώρο μας, μπορείτε να επιλέξετε πάνω από 50.000 χρωματικές επιλογές ,σε χαμηλές τιμές για κάθε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.
Επίσης διαθέτουμε όλα τα μονωτικά της ISOMAT και κάτι που έλειπε από τα Φάρσαλα, τα χρώματα κιμωλίας Old Times chalk paints με τα οποία έχετε δυνατότητα να ανανεώσετε τα παλιά σας έπιπλα, μόνοι σας, με πολύ εύκολο τρόπο!